Baslac

PROIZVODI ZA AUTOREPARATURU

Efikasan asortiman proizvoda za popravku lakiranja za profesionalne radionice.

Kvalitet proizvoda kao osnova

Baslac® Vam nudi probran asortiman kvalitetnih proizvoda za auto reparaturu po povoljnijoj ceni. Ovi proizvodi nude moderna rešenja za popravke lakiranja na putničkim i teretnim vozilima. Kao deo BASF, vodećeg globalnog proizvođača, Baslac pruža pouzdanu kompetentnost kod nijansi boja, izuzetan kvalitet proizvoda i modernu e-orijentisanu korisničku podršku

Baslac® serija 35

Baslac® bazne boje serije 35, nude najbolje moguće rezultate za popravke lakiranja sa uni, metalik i pearl metalik bojama. Jednostavno se primenjuju uz savršenu preciznost nijansi boja i izuzetnu moć pokrivanja.

Baslac® serija 30

Baslac® završne boje serije 30, nude najbolje moguće rezultate za popravke lakiranja na putničkim vozilima sa uni bojama. Ovaj High Solid (HS) sistem omogućava jednostavnu primenu uz izuzetnu moć pokrivanja i savršenu preciznost nijansi boja. Ističe ih izuzetan sjaj i tvrdoća završnog sloja, brzo sušenje i odlična svojstva kod poliranja.

Baslac® serija 30 CV

Baslac® završne boje serije 30 CV, posebno su namenjene za lakiranje teretnih vozila. Ovaj High Solid (HS) sistem se ističe kroz izuzetnu moć pokrivanja, brzo sušenje i visok sjaj. Pokriva celokupnu paletu nijansi boja za teretna vozila.

Baslac® bezbojni lakovi

Baslac® bezbojni lakovi poseduju sva ključna svojstva koja čine optimalan rezultat uz jednostavnu primenu. Ističe ih otpornost na vremenske uticaje, izuzetan sjaj i dobra svojstva nadgradnje.

Baslac® osnovni materijali

Dobro lakiranje počinje sa izuzetnom pripremom. Asortiman baslac® osnovnih materijala radionicama omogućava idealnu osnovu za svaku baslac® baznu i završnu boju.

Najefikasnije pronalaženje nijansi boja

Pronalaženje nijansi boja je odlučujući faktor kod profesionalne popravke lakiranja. Brzina i preciznost su odlučujući za zadovoljstvo klijenata, ali i za efikasnost radionice. Kod traženja i prilagođavanja nijansi boja, profitirate od našeg ogromnog iskustva. baslac® Vam nudi opširan paket alata za pronalaženje nijansi boja, koji će Vam pomoći da odgovarajuću nijansu boje pronađete brzo i jednostavno.

Baslac® Formula Finder – pronalaženje receptura za nekoliko sekundi

Baslac® Formula Finder je moderan, opširan alat za pretragu i mešanje nijansi boja svih proizvođača vozila. Omogućava lakirerima da pristupe na više od 139.000 receptura za mešanje i raspoloživ je u dve verzije. Online verzija koja je dostupna 24 časa 7 dana u nedelji i može joj se pristupiti za bilo kog računara koji ima vezu sa internetom, i instalaciona verzija koja se instalira na računar u lakirerskoj radionici.

Baslac® e-Finder

Baslac® e-finder – najefikasnije pronalaženje nijansi boja na potpuno novom nivou!
Sa baslac® spektrofotometrom, koji se zove baslac® e-finder, pronalaženje nijansi boja je lakše nego ikad. Ovaj alat daje brzo i precizno rešenje od kojeg će radionice zajedno sa svojim klijentima profitirati.
baslac® e-finder određuje tačan broj boje vozila i nijansu boje, a na lakireru je da samo izmeša željenu boju. Na ovaj način radionice štede vreme, a popravke postaju još efikasnije.