EMM

EMM International: kreativni centar za inovativne aplikacije u svim oblastima lakiranja.

U EMM-u se razvijaju novi izumi koji su od izuzetne važnosti za efikasan rad sa bojama. Praktična rešenja se razvijaju, testiraju i proizvode na osnovu iskustava i ideja prikupljenih u Blue Boxu. Blue Box je EMM-ov rezervoar za razmišljanje, u kojem su distributeri i krajnji korisnici iz celog sveta uključeni u razvoj novih proizvoda. Rezultat toga su rešenja koja povećavaju produktivnost radnih tokova, povećavaju kvalitet rada i osiguravaju visok standard bezbednosti.
Mi olakšavamo rad korisnicima boja u automobilskoj, avio, nautičkoj i svim drugim industrijama u kojima se koriste boje. EMM karakterišu marke Colad, Hamach i Ronin Tools. U poslednjih nekoliko godina EMM je predstavio preko 40 novih inovativnih proizvoda kao što su Colad Turbomix Paintsaver®, Colad Snap Lid System®, Hamach HR1400 i Colad Magic Fix.
EMM putem svoje mreže distributera plasira proizvode u više od 125 zemalja sveta, u kojima hiljade zadovoljnih korisnika svakodnevno koristi Colad, Hamach i Ronin Tools proizvode.