Proizvodi vrhunskog kvaliteta kao imperativ

Počeci

Preduzeće Auto Lak Centar Predolac d.o.o. osnovano je 1989. godine sa idejom da se tržištu ponude proizvodi vrhunskog kvaliteta u oblasti autoreparature. Vodeći se ovom idejom počeli smo sa uvozom auto boja renomiranog proizvođača Glasurit iz Nemačke. Ove proizvode vrhunskog kvaliteta na tržište smo plasirali putem naših maloprodajnih objekata.

Promene u globalnoj politici poslovanja

21. vek

Početkom 2000. godine shodno novim trendovima i zahtevima tržišta doneta je odluka da se obim poslovanja proširi. Prvi krupan korak učinjen je potpisivanjem ugovora sa BASF Coatings, o ekskluzivnom zastupništvu robne marke Glasurit® za teritoriju Srbije. U skladu sa globalnim trendovima na tržištu, BASF Coatings je krajem 2014. godine na tržište Evrope lansirao novu »value for money« marku proizvoda za autoreparaturu Baslac®. Početkom 2015. godine počeli smo sa uvozom ovih proizvoda na tržište Srbije.

Početak nove ere

Glasurit Serija 90

Prateći BASF globalnu politiku poslovanja, 2002.godine predstavili smo i istovremeno počeli sa prodajom inovativnog sistema vodenih boja za autoreparaturu Glasurit Serijom 90. Sa ponosom ističemo da smo bili prva firma u Srbiji iz ove oblasti koja se odlučila na ovakav korak. Već nekoliko meseci nakon predstavljanja nove tehnologije, sa velikim zadovoljstvom smo mogli da se pohvalimo sa više uspešnih instalacija ovog sistema u radionicama koje i danas nakon više od 16 godina i dalje uspešno koriste ovaj sistem.

Raznovrstan asortiman, redovno snabdevanje

Pouzdan partner

U narednim godinama postepeno smo proširivali ponudu i danas smo u mogućnosti da tržištu pored vrhunskih proizvoda auto boja ponudimo i raznovrstan asortiman potrošnog materijala, pratećih proizvoda, alata i opreme renomiranih svetskih proizvođača

Uporedo sa proširivanjem asortimana proizvoda, u poslednjih nekoliko godina značajno smo unapredili kvalitet i sistem snabdevanja, pa smo tako danas u stanju da našu robu širom Srbije isporučimo kupcima u roku od 24 časa..