GLASURIT RATIO CONCEPT PLUS
INDIVIDUALNE STRATEGIJE ZA POVEĆANJE EFIKASNOSTI.

Otkrijte i razvijte neiskorišćene potencijale Vaše radionice – sa Glasurit RATIO Concept plus i Vašim Glasurit konsultantom. Od optimizacije postojećih radnih tokova do primene marketing instrumenata koji su namenjeni radionicama.

Modularno izrađena savetodavna ponuda se iskazuje kroz svoju bliskost praksi i razlikuje se od drugih koncepata po tome što se ne razdvajaju tehnika i vođenje poslovanja. Svi sertifikovani Glasurit konsultanti su praktičari, koji Vas sa svojim znanjem podržavaju u obe oblasti tokom procesa promene. Sa individualno izrađenom strategijom povećavate Vašu efikasnost i razvijate nova profitabilna polja poslovanja, verujte kompetentnosti u segmentu boja od preko 130 godina!

GLASURIT BODYSHOP AUDIT

Da li su procesi u Vašoj radionici optimalni? Da li su svi radni koraci uklopljeni i međusobno prilagođeni? Profitirajte od znanja i iskustva koje smo stekli kod analize i optimizacije procesa tokom godina.

PUT KA VIŠE PROFITA

U sklopu Glasurit Bodyshop Audita, Glasurit konsultant u Vašoj radionici provodi jedan dan i kontroliše sve oblasti vezane za proces lakiranja, počevši od proizvoda i opreme, radnih tokova sve do stručnog znanja Vaših zaposlenih. Takođe se kontrolišu bezbednosni standardi kao i ophođenje prema životnoj sredini.

GLASURIT ONE STOP

Želite ekonomičnije da popravljate mala i srednja oštećenja u Vašoj radionici i na taj način povećate profit? Mi Vam nudimo savršeno rešenje, Glasurit One Stop. Pomoću ovog procesa moguće je ostvariti povećanje efikasnosti i do 35 posto.

VIŠE PROFITA KOD MALIH I SREDNJIH POPRAVKI

Glasurit Vas opširno podržava sa radnim mestom i savetodavnom ponudom Glasurit One Stop, počevši od individualne analize potreba preko implementacije i školovanja Vaših zaposlenih sve do odgovarajućih Glasurit proizvoda.

GLASURIT BODYSHOP DESIGN

Planirate otvaranje nove radionice ili proširenje postojeće? Oslonite se na savetovanje i planiranje radionice iz kuće Glasurit. Vaše želje i naše iskustvo će stvoriti radionicu koja u potpunosti odgovara Vašim potrebama.

DOBRO PLANIRANA RADIONICA ČINI RAZLIKU

Dobro planirana radionica omogućava kratko hodanje između različitih radnih mesta, optimalan radni tok i u potpunosti iskorišćene kapacitete. Ona je osnova za efikasan rad i ekonomski uspeh. Glasurit konsultant će uvek osigurati optimalan raspored i iskorišćenje mašina i zaposlenih:

✓ Individualna analiza potreba preko radioničke opreme
✓ Obračunavanje potrebnih kapaciteta
✓ Izrada 3D modela
✓ Optimizacija radnog toka u 3D modelu

Kao partner na Vašoj strani u obzir uzimamo Vaše želje, analiziramo posledice, izračunavamo troškove i opširno Vas savetujemo. Na ovaj način dobijate efikasnu radionicu koja u potpunosti odgovara Vašim potrebama. Rentabilnost se može planirati – iskoristite maksimum produktivnosti!

GLASURIT 5S

Selekcija metoda i standarda za radionice. Jednom kada se implementiraju dugoročno održavaju postignuto stanje, a vizuelni standardi kao i redovne kontrole sprečavaju povratak na staro.

U PET KORAKA DO EFIKASNOG RADNOG MESTA

5S sistem je prvo uveden na proizvodnim trakama japanskih proizvođača. I danas je ovaj instrument za proizvođače osnova za konstantno poboljšanje kvaliteta, kontrole troškova i radne tokove. Pet japanskih reči Vas vode do optimizovanog radnog okruženja:

1. Seiri – Sortirati
2. Seiton – Srediti
3. Seiso – Očistiti
4. Seiketsu – Standardizovati
5. Shitsuke – Disciplinovati

GLASURIT POSLOVNI SEMINARI

Glasurit poslovni seminari Vam nude veliki broj različitih efikasnih alata za merenje i poboljšanje poslovanja Vaše radionice, od analize efikasnosti do strukturisanog marketing akcionog plana.

OVO VAS OČEKUJE NA NAŠIM SEMINARIMA

Kao vlasnik ili poslovođa jedne lakirerske radionice odlično znate šta znači stalna optimizacija procesa i radnih operacija, kao i potreba profesionalnog predstavljanja Vaše ponude na tržištu.

Pomoću konkretnih primera i studija slučajeva iz radioničke svakodnevnice, u praksi učite kako da povećate učinak Vaše radionice. Unapred spremljene kontrolne liste i uputstva, interaktivne igre uloga i radni sastanci, kao i međusobna razmena učesnika olakšavaju naknadnu implementaciju u praksi. Uverite se i sami!

a. Workflow seminar (osnovni)
b. KPI seminar (napredni)
c. Marketing seminar

GLASURIT WARRANTY

Glasurit vlasnicima vozila daje doživotnu garanciju na popravku lakiranja koja je izvršena na njihovom vozilu u sertifikovanoj radionici pomoću sertifikovanih proizvoda boja.

ZADRŽATI POSTOJEĆE KLIJENTE I PRIDOBITI NOVE

Da li vodite prvoklasnu radionicu? Da li želite to da prenesete svojim klijentima? Onda postanite Glasurit Garancija partner. Možete višestruko da profitirate od našeg garancija sistema, ukoliko isključivo koristite naše Glasurit proizvode sa školovanim osobljem i najmodernijom opremom.