GLASURIT TEHNIČKA PODRŠKA

Tehnologije i radni procesi u autoreparaturi stalno se unapređuju a klijenti postaju sve zahtevniji. Kako bi bile konkurentne i profitabilne radionice moraju konstantno da se prilagođavaju u skladu sa ovim promenama, ali i da redovno obučavaju svoje kadrove.
Korisnicima Glasurit proizvoda na raspolaganju je profesionalna tehnička podrška koja im pomaže da prevaziđu sve izazove sa kojima se svakodnevno susreću. Naši tehničari se konstanto dalje usavršavaju i imaju redovna testiranja od strane Glasurita kako bi uvek bili optimalno pripremljeni za svakodnevne aktivnosti.

GLASURIT PROCESS SUPPORT

Lakirerske radionice svakodnevno primenjuju različite procese rada uz korišćenje najrazličitijih materijala. Glasurit tehničari su tu da korisnike naših proizvoda podrže kroz različite procese rada i pomognu im da postignu vrhunske rezultate popravke. Velika pažnja se posvećuje i stepenu efikasnosti i produktivnosti u radionici.

GLASURIT COLOR SUPPORT

Tačnost nijansi boja neizostavna je tema za svaku lakirersku radionicu, a mnogi faktori utiču na to da li će se nijansa boje popravke uklopiti ili ne. Glasurit tehničari za koloristiku na raspolaganju su za sva pitanja i rešavanje eventualnih problema vezanih za nijanse boja. Klijenti pozivanjem našeg „Color Hotline“ mogu brzo i jednostavno da dobiju sve informacije koje su im neophodne, a ukoliko je potrebno naši tehničari dolaze direktno kod njih i na licu mesta rešavaju problem. Ipak ukoliko je u pitanju komplikovana nijansa boje, uzima se uzorak sa vozila koji se zatim upućuje u našu laboratoriju za koloristiku.
Naša laboratorija za koloristiku opremljena je najmodernijim alatima za pronalaženje nijansi boja. Osim konvencionalnih alata kao što su Glasurit Color Profi Sistemi (CPS), koji su najpouzdaniji sistem špricanih kartica za pronalaženje nijansi boja i obimne datoteke špricanih kartica koju smo tokom godina sastavili, u našoj laboratoriji koristimo i digitalne alate, fotospektrometere koji nakon snimanja površine vrše pretragu kroz najveću datoteku nijansi boja na svetu.

GLASURIT CONSULTANCY SERVICES

Kao dodatnu podršku Glasurit radionicama nudi i konsultantske usluge kroz Glasurit RATIO Concept Plus program. Glasurit konsultant je tu da pomogne radionicama da otkriju neiskorišćene potencijale uštede, da optimizuju radne tokove, ali i da prošire svoje poslovanje.