Colad je marka koja stvara mogućnosti, to je u genima ove marke. Nije slučajno Colad izumitelj posuda za mešanje, BodyGuard odela za lakiranje a nedavno i Turbomix Paintsavera TM. Colad razvija jedinstvene prilike za krajnje korisnike sa fokusom na postizanje vrhunskih rezultata. Sa Colad proizvodima radionice mogu da rade efikasno, održivo, profesionalno i sa profitom. Colad, inventig more.

MASKIRANJE

Colad sistemi za maskiranje ispunjavaju najrazličitije zahteve radionica kod poslova maskiranja. Omogućavaju efikasno, brzo i povoljno maskiranje. Povećajte produktivnost Vaše radionice sa našom ponudom folija, papira za maskiranje, vrhunskim krep trakama, proizvodima za maskiranje unutrašnjosti i praktičnim dodacima kao što su dispenzeri, noževi i razni alati. Portfolio naših proizvoda sadrži veliki broj artikala za milimetarski precizno i grubo maskiranje.

BRUŠENJE

Colad rešenja za brušenje najgrublje površine pretvaraju u najfiniju završnicu! U ponudi imamo širok asortiman abraziva, koji u kombinaciji sa našim alatima i mobilnim usisivačima garantuju postizanje vrhunskih rezultata popravke. Dodaci kao što su kontrolni prah, brusni sunđeri različitih granulacija, zaštitna traka i drugo zaokružuju našu ponudu.

PRIPREMA BOJE

Colad posude za mešanje predstavljene se pre 25 godina. Danas su posude samo mali deo celokupnog asortimana Colad proizvoda za pripremu boje. Tokom godina EMM je razvio ovaj asortiman i danas se sastoji od posuda za mešanje, lenjira za mešanje, cediljki, kartica za špricanje uzoraka, Easy2Check®, Check Light i mnogih drugih proizvoda koji olakšavaju svakodnevni rad.

SNAP LID

Snap Lid Sistem je kompletan sistem za pripremu i aplikaciju boje, koji je zasnovan na Colad posudama za mešanje u kombinaciji sa Snap Lid poklopcem i integrisanom cediljkom. Raspoloživ je u dve veličine, 350 ml. i 700 ml., a adapteri su raspoloživi za sve tipove pištolja za špricanje.

POLIRANJE

Poliranje daje završnicu lakiranoj površini, zbog toga su Colad proizvodi za poliranje napravljeni da omoguće savršeni rezultat. EMM asortiman materijala za poliranje se sastoji od mini diskova za brušenje sa extra finim granulacijama za uklanjanje manjih nepravilnosti, Colad Optimus sunđerastih brusnih diskova, Colad OneStepReady polir paste, Colad AdvancedCut polir paste, sunđera za poliranje različitih finoća, mikrofiber krpa i drugog. Korišćenjem naših materijala za poliranje, možete uštedeti vreme i stvoriti savršenu završnicu.

LEPLJENJE I ZAPTIVANJE

Za poslove lepljenja i zaptivanja na karoseriji Colad u ponudi ima kompletan asortiman proizvoda koji se sastoji od duplo lepljivih traka, zaštita od udara kamenčića, izolacionih ploča, zaptivnih masa, lepkova za plastične delove i drugih korisnih artikala.

ZAŠTITA NA RADU

Kao ekspert na tržištu autoreparature znamo koliko je zaštita zdravlja važna, zbog toga u ponudi imamo opremu koja efikasno i ekonomično štiti sve zaposlene u radionici. Colad asortiman proizvoda za zaštitu na radu kao što su, BodyGuard lakirerska odela, nitrilne rukavice, zaštitne maske, naočare i mnogi drugi proizvodi, obezbeđuju najviši nivo udobnosti i bezbednosti.

ODRŽAVANJE RADNOG PROSTORA

Pripremu i nanošenje boje treba izvoditi u čistom okruženju. Colad proizvodi za zaštitu radnih površina, podova i zidova komora za špricanje, dizajnirani su da budu otporni na rastvarače i visoke temperature. Colad Stick&Go, Film4Booth, Film4Floor, Antidust, Dust Control, profesionalno, jednostavno i ekonomično rešenje za održavanje radnog prostora.