PNEUMATSKE MAŠINE

Hamach pneumatske mašine savršene su za intenzivne i zahtevne poslove i omogućavaju postizanje izuzetnih rezultata. U ponudi su standardne mašine za fino i grubo brušenje, kombinovane mašine za brušenje i poliranje, mašine za poliranje, ali i mnogi praktični dodaci.

MOBILNI USISIVAČI

Hamach HMV serija usisivača, nudi izuzetnu moć usisavanja za čisto i zdravo radno okruženje. Imaju mogućnost suvog i mokrog usisavanja. U ponudi su dve verzije EA za korišćenje u kombinaciji samo sa električnim mašina i EA/PE za kombinovano korišćenje električnih i pneumatskih mašina. Namenjeni su za istovremeno korišćenje na dva radna mesta.

MIXING ROOM

Naša mixing room oprema i sistemi za ventilaciju kompletno su profesionalno rešenje za svaku lakirersku radionicu. Sva oprema je izrađena od nerđajućeg čelika. Stolovi, mašine za pranje pištolja, kante za otpatke, ventilacioni sistemi i sva ostala oprema vrhunskog su kvaliteta, ispunjavaju sve ekološke standarde i u skladu sa ATEX 137, CE, EXCatIII2GcIIBT4, EG direktivom za mašine 2006/42/EG i 94/9/CE grupa II regulativama.

OPREMA ZA RADIONICE

Pravilna organizacija radnog mesta je izvor profitabilnosti. Hamach nudi rešenja za poboljšanje produktivnosti u svakom procesu. Držači delova, platforme za rad na visini, radna kolica za prateće materijale, venturi duvaljke i drugu korisnu opremu koja Vaš tim može učiniti još efikasnijim.

HCV CENTRALNO USISAVANJE

HCV nudi širok spektar proizvoda koji su razvijeni za savršeno centralno usisavanje prašine. Sa preko 30 godina iskustva sa sistemima za usisavanje napravljenim po meri korisnika koje je razvio iskusni Hamach tim, može se pronaći rešenje za svaki budžet. HCV stoji za uslugu, kvalitet, bezbednost, efikasnost i inovaciju. HCV se prilagođava Vašim potrebama!