3M proizvodi za autoreparaturu

3M proizvodi za autoreparaturu nude rešenje za svaki korak u procesu popravke i pomažu radionicama da se prilagode sve zahtevnijim postupcima popravke i zahtevima modernih sistema boja. U zavisnosti od situacije radionice mogu birati između različitih alternativa proizvoda, kako bi uvek došle do savršenog rezultata popravke.

3M brušenje

3M sredstva za brušenje igraju bitnu ulogu u svim procesima u radionici. 3M u ponudi ima širok asortiman sredstava za brušenje za različite primene u procesu autoreparature, garantujući radionicama sigurno i efikasno ostvarivanje željenih rezultata.

3M maskiranje

3M proizvodi za maskiranje mogu se koristiti kod svih poslova popravke od oblepljivanja sa krep trakama, preko maskiranja velikih površina sve do specijalnih primena. Zahvaljujući intenzivnom razvoju 3M konstantno proširuje svoj asortiman inovativnim proizvodima, kako bi radionicama kod poslova lakiranja omogućio sigurnije i efikasnije maskiranje.

3M poliranje

Od malih nepravilnosti do velikih defekata, 3M nudi veliki izvor politura i dodataka pomoću kojih radionice brzo i efikasno mogu da ostvare savršeni finiš. Dokazano označavanje sunđera za poliranje i politura po bojama obezbeđuje maksimalnu sigurnost procesa za sve finiš poslove.

3M zaštita na radu

3M zaštitu na radu shvata veoma ozbiljno, zbog toga u ponudi ima veliki asortiman inovativnih proizvoda za ovu namenu. Zaštitne maske, zaštitne naočare, zaštita sluha, rukavice i odela za lakiranje, pored optimalne zaštite korisnicima obezbeđuju i izuzetan komfor.